Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133613

Amistoso (Int.) 731133613 Información oficial sobre el partido 731133613 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

Drtivý dopad Alineación oficial del equipo 'Drtivý dopad' en el partido 4 - 2 The Luton Vagrants Alineación oficial del equipo 'The Luton Vagrants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Drtivý dopad Alineación oficial del equipo 'Drtivý dopad' en el partido 4 - 1 The Luton Vagrants Alineación oficial del equipo 'The Luton Vagrants' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drtivý dopad

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Sigmund Seelbick s'emportà una gran ovació del públic local al minut 34, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Michal Měrka va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 81.
  • 120 Minuto 83 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Durhan Çalıcı al minut 83, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Drtivý i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Durhan Çalıcı va augmentar la diferència de Drtivý a 4 - 2 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 9 minuts, en Rudolf Pospíšek no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Jaroslav Píšek de Drtivý va intentar batre la porteria rival al minut 43 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Jaroslav Píšek va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

The Luton Vagrants

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Drtivý. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ferial Fernando la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vagrants es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 4.
  • 170 Minuto 41 (Gol de falta): Oscar Pearmain va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 41. 1 - 2 per a Vagrants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Kevin Tesárek, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xaime Riobó no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianrico Vecchia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.