Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133137

Amistoso (Int.) 731133137 Información oficial sobre el partido 731133137 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

pagliassu Alineación oficial del equipo 'pagliassu' en el partido 4 - 1 suporter rapid Alineación oficial del equipo 'suporter rapid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
pagliassu Alineación oficial del equipo 'pagliassu' en el partido 7 - 1 suporter rapid Alineación oficial del equipo 'suporter rapid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pagliassu

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): pai s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Dario Salerni per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Florin Jivănescu va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a pai.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pai van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pier Francesco Fadale va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): pai va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniele Cottone va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Manuele Arnao va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dario Salerni va marxar de Carl Rouse en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de pai van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): pai va ser a punt de marcar al minut 35, quan el seu jugador Enrico Furini va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ingolf Hadler de pai la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

suporter rapid

Goles Goles

  • 150 Minuto 78 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Alexander Ganev de suporter va reduir diferències a 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Plamen Mihaylov de suporter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.