Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131718

Amistoso (Int., RC) 731131718 Información oficial sobre el partido 731131718 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

A.C. Aperol Spritz Alineación oficial del equipo 'A.C. Aperol Spritz' en el partido 2 - 3 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
1 / 1 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
55 % Posesión 45' 45 %
58 % Posesión 90' 42 %
Normal Táctica Normal
A.C. Aperol Spritz Alineación oficial del equipo 'A.C. Aperol Spritz' en el partido 2 - 3 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Aperol Spritz Alineación oficial del equipo 'A.C. Aperol Spritz' en el partido 2 - 0 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Aperol Spritz

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 20 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Hudson Barroso Jr. llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hudson Barroso Jr. no va ser aprofitada per en Pier Giovanni Raffa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Pier Giovanni Raffa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): En Hudson Barroso Jr. es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Rafał Nagi de Aperol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Myloslav Zakaliuk xutant per a Aperol va fer anar la pilota just on la volia, però Alceo Cendán, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Hudson Barroso Jr. va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pier Giovanni Raffa de Aperol va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Daniel Golimowski de Aperol va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Roman Strojek de Aperol anava molt fort i col·locat però Alceo Cendán no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.

Makindosh F.C

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alberto Ribera Murcia va anar a parar al cap de Harold Blare que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Makindosh el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 97 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Echea estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Harold Blare, als 97 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hernesto Fachineiro.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 91, Alberto Ribera Murcia de Makindosh va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roberto Mesa Tovar va xutar fora per a Makindosh, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Alceo Cendán de Makindosh, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Meléndez Valdés en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Makindosh, Alberto Ribera Murcia, col·locà la pilota just a les mans d'en Adrián Meléndez Valdés. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Makindosh Hernesto Fachineiro no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrián Meléndez Valdés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.