Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131666

Amistoso (Int., RC) 731131666 Información oficial sobre el partido 731131666 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

SF Reichenborn Alineación oficial del equipo 'SF Reichenborn' en el partido 0 - 3 San Severo Calcio Alineación oficial del equipo 'San Severo Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SF Reichenborn Alineación oficial del equipo 'SF Reichenborn' en el partido 3 - 2 San Severo Calcio Alineación oficial del equipo 'San Severo Calcio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,6 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SF Reichenborn

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Reichenborn va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Aymen Haggui va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Stuart Defoe va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Leon Petry no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Aymen Haggui de Reichenborn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

San Severo Calcio

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Severo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que John Verslype va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Onofrio Biondani va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Severo i marcant el 0 - 2.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Severo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i John Verslype va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Hinrik Reifke va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Trpimir Žalac va xutar a fora.
  • 288 Minuto 84 (Ocasión evento especial): El Severo volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 84, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Severo va ser a punt de marcar al minut 85, quan el seu jugador John Verslype va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.