Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131620

Amistoso (Int., RC) 731131620 Información oficial sobre el partido 731131620 en Hattrick

24.04.2024 13:00:00

Pilchester City Alineación oficial del equipo 'Pilchester City' en el partido 0 - 6 Maununnevan Pallo Alineación oficial del equipo 'Maununnevan Pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Pilchester City Alineación oficial del equipo 'Pilchester City' en el partido 0 - 8 Maununnevan Pallo Alineación oficial del equipo 'Maununnevan Pallo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pilchester City

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nikolaus Becker de Pilchester va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Maununnevan Pallo

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Petri Lehmuskoski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kalle Huikku de Maununnevan es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kalle Huikku va augmentar l'avantatge de Maununnevan a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hannes Kurttila de Maununnevan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 67 de partit.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Loïc Bourdais va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Riki Martonen va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Georges Moris va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Maununnevan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Loïc Bourdais s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Loïc Bourdais de Maununnevan es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.