Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131368

Amistoso (Int., RC) 731131368 Información oficial sobre el partido 731131368 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

UAH! Alineación oficial del equipo 'UAH!' en el partido 5 - 0 Troll Patrol Alineación oficial del equipo 'Troll Patrol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
UAH! Alineación oficial del equipo 'UAH!' en el partido 7 - 0 Troll Patrol Alineación oficial del equipo 'Troll Patrol' en el partido
Tiene mala suerte 6.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAH!

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Christopher Gröger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de UAH!, Kazimierz Badziński, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 5 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kazimierz Badziński va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 9 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan UAH! va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Remigiusz Chruszczewski des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): UAH! va aconseguir el 4 - 0 quan Ettore Spiniello va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Leonid Gubskiy va incrementar l'avantatge de UAH! amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Harald Fürchtling al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hipolit Stachniuk va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Carlo Giuggiolini de UAH! gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Remigiusz Chruszczewski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Carlo Giuggiolini una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Harald Fürchtling va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Hipolit Stachniuk gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Harald Fürchtling va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Carlo Giuggiolini, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Troll Patrol