Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731131317

Amistoso (Int., RC) 731131317 Información oficial sobre el partido 731131317 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido 0 - 6 blaziken team Alineación oficial del equipo 'blaziken team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sevilleste FC Alineación oficial del equipo 'Sevilleste FC' en el partido 1 - 3 blaziken team Alineación oficial del equipo 'blaziken team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilleste FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Arechavaleta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Marchena de Sevilleste amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

blaziken team

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a blaziken prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Massimiliano Manfredi.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 2 s'ha de veure repetit: en Guglielmo Reina de blaziken va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Lautaro Gabriel Perugini, que no va perdonar.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Roberto Zumbo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sander Törel, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): El porter de blaziken va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sander Törel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 5!
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a blaziken l'avantatge per 0 - 6. Juri Damiano en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Guglielmo Reina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Galeano va aconseguir desviar el seu xut a córner.