Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130770

Amistoso (Int.) 731130770 Información oficial sobre el partido 731130770 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Thekla Alineación oficial del equipo 'Thekla' en el partido 0 - 6 La Placita Atletic Club Alineación oficial del equipo 'La Placita Atletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Thekla Alineación oficial del equipo 'Thekla' en el partido 0 - 9 La Placita Atletic Club Alineación oficial del equipo 'La Placita Atletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thekla

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Thekla enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Francisco Babo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Jesse Mitronen, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Rebola de Thekla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

La Placita Atletic Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Plaza es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Hostalrich es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10, Hilari Roig va augmentar l'avantatge de Plaza a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Passaven 30 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Vasile Liciu va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Plaza augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jesús Hostalrich es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Veijo Ruismäki va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Plaza l'avantatge per 0 - 6. Veijo Ruismäki en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomi Weder es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.