Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130605

Amistoso (Int., RC) 731130605 Información oficial sobre el partido 731130605 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

Cetza United Alineación oficial del equipo 'Cetza United' en el partido 2 - 4 Gringo Attack Alineación oficial del equipo 'Gringo Attack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cetza United Alineación oficial del equipo 'Cetza United' en el partido 2 - 2 Gringo Attack Alineación oficial del equipo 'Gringo Attack' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,7 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cetza United

Goles Goles

  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): El jugador Oliver Dishun de United, després de 75 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Cristian Bunaciu del United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ian Dishun! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): United va estar a punt de posar-se per davant al minut 66 però Jorge Miguel Reyna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): En Oliver Dishun va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matías Dunstans-Hills de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Killian Le Mouellic de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Davide Grop.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de United Oliver Dishun va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kenneth Williams va xutar fora per a United, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de United, Ian Dishun, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Killian Le Mouellic, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tyrone Taylor va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de United i 2 - 4 al marcador.

Gringo Attack

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Edgar Malko per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Bogdan Bolohan va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Golbery Moraes quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, un refús desafortunat de Cesare Etzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vasile Suciu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gregor Dobiasch que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Gregor Dobiasch va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 96, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cesare Etzi va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Golbery Moraes de Gringo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Mario Corvi de Gringo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Gregor Dobiasch va clavar el 1 - 2 per a Gringo amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Tyrone Taylor de Gringo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cesare Etzi en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Bogdan Bolohan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Gringo.