Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130589

Amistoso (Int., RC) 731130589 Información oficial sobre el partido 731130589 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 2 - 3 Virgonautas FC Alineación oficial del equipo 'Virgonautas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 6 - 1 Virgonautas FC Alineación oficial del equipo 'Virgonautas FC' en el partido
Es un cenizo 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raúl Moudrid

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joaquín Aceña va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Moudrid empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Ibio Burgos va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Paz va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Andrés Lisas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Chatchai Chotamano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moudrid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Carlos Paz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Moudrid va estar a punt de posar-se per davant al minut 79 però Chatchai Chotamano va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Carlos Paz del Moudrid ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Moudrid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 103, quan Fernando Paredes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ozkar Aldaiaran de Moudrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 106 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ozkar Aldaiaran de Moudrid per doble groga al minut 106.

Virgonautas FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Antonio Rodríguez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 86 (Gol de penalti): Quan passaven 86 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Virgonautas. En Juan Antonio Rodríguez va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 174 Minuto 113 (Gol de penalti): Juan Antonio Rodríguez va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 113 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antonio Ojeda no va ser aprofitada per en Kurt Baiker que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Virgonautas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Caspe va desviar el xut final de Paweł Jodłowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Martín Veltri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Martín Veltri va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Joaquín Aceña. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 274 Minuto 107 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 107 la va desaprofitar Juan Antonio Rodríguez de Virgonautas, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57 en Paweł Jodłowski va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matías Fritzler de Virgonautas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Antonio Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.