Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130588

Amistoso (Int., RC) 731130588 Información oficial sobre el partido 731130588 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 2 - 6 Flame Dragons Club Alineación oficial del equipo 'Flame Dragons Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 2 - 3 Flame Dragons Club Alineación oficial del equipo 'Flame Dragons Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,4 % 40,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Enrique García Sancho va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 5.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Pedro Tienza, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 6 per a Fernando.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Kim Wijnants de Fernando es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 19, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Francisco Obanos de Fernando va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Flame Dragons Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FD va ser finalitzada des de l'esquerra per Roberto Barone al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Agilbert Dürbeck estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Štefan Valnoha va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 10.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rocco Campeggi va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 35 de partit va donar a FD l'avantatge per 0 - 4. Agilbert Dürbeck en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El FD era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alfons Persij va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FD augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Andreas Katsiaounis es rifés el porter i marqués el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): FD quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Andreas Katsiaounis va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Roberto Barone de FD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uģis Soproņenko de FD es va guanyar la targeta groga merescudament.