Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130519

Amistoso (Int., RC) 731130519 Información oficial sobre el partido 731130519 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 5 - 6 Rohrbachgraben Lions Alineación oficial del equipo 'Rohrbachgraben Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Estela Reynolds Fan Club Alineación oficial del equipo 'Estela Reynolds Fan Club' en el partido 3 - 5 Rohrbachgraben Lions Alineación oficial del equipo 'Rohrbachgraben Lions' en el partido
Tiene suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estela Reynolds Fan Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Diamantino Coelho ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, pechotes es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Alberto Ilurieta de pechotes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Fredl Gobbo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 66 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Fredl Gobbo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.
  • 113 Minuto 110 (Gol por la derecha): Els jugadors del pechotes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 110, deixant Heiner Kaiserseder en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, David Torrego gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Toni Regazzoni va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Diamantino Coelho. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): pechotes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 76, quan Alberto Ilurieta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Heiner Kaiserseder de pechotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rohrbachgraben Lions

Goles Goles

  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Julien Marchand va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 153 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els jugadors de Lions no defallien en cap moment. Producte d'això, en Valerio Mossa va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 64 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jean-Marc Eckenstein de Lions marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 67 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Valerio Mossa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Passats 102 minuts de partit, Lions es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Sylvain Leisy es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 113 (Gol por el centro): En Julian Armbrüster donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 113 el marcador reflectia el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Turi Kessler va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Jocelyn Costiou va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 80. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 270 Minuto 93 (Ocasión de falta): Jocelyn Costiou va xutar magistralment una falta al minut 93 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.