Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731130250

Amistoso (Int.) 731130250 Información oficial sobre el partido 731130250 en Hattrick

24.04.2024 08:15:00

FC Podillya Alineación oficial del equipo 'FC Podillya' en el partido 5 - 3 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Podillya Alineación oficial del equipo 'FC Podillya' en el partido 3 - 0 Antares Starbeers Alineación oficial del equipo 'Antares Starbeers' en el partido
Tiene suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Podillya

Goles Goles

  • 106 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Podillya sempre confia amb les genialitats d'en Luka Ozonenko; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.
  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Vladyslav Vinichenko ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Podillya es posava per davant 2 a 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Serhii Mikhailyuk de Podillya aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Ihor Nartsev va incrementar l'avantatge de Podillya amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Podillya van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Stepan Tunchboyajyan augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mihai Balaban de Podillya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, Stepan Tunchboyajyan gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kostiantyn Barskyi de Podillya es va guanyar la targeta groga merescudament.

Antares Starbeers

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Carlos Iguarán va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Starbeers i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 30 minuts quan Pedro Piedrafita va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Starbeers.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Verdejo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pedro Piedrafita va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 3 al minut 71.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Iguarán de Starbeers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.