Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731129167

Amistoso (Int.) 731129167 Información oficial sobre el partido 731129167 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Pangea Alineación oficial del equipo 'Pangea' en el partido 0 - 3 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pangea Alineación oficial del equipo 'Pangea' en el partido 2 - 1 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pangea

tarrossos

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de tarrossos va ser finalitzada des de l'esquerra per Markus Pohtinen al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de tarrossos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Shabaan Gheith, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stanisław Bugiel, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En 杜 (Du) 康智 (Kangzhi) ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Connor Haislip va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de tarrossos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stepan Livshits, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Harm de Gerlache després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cezary Ziembla va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stanisław Bugiel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stanisław Bugiel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stepan Livshits de tarrossos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.