Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128933

Amistoso (RC) 731128933 Información oficial sobre el partido 731128933 en Hattrick

23.04.2024 18:20:00

Aue Highlanders Alineación oficial del equipo 'Aue Highlanders' en el partido 3 - 0 Karlsroots Outtanational GC Alineación oficial del equipo 'Karlsroots Outtanational GC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aue Highlanders Alineación oficial del equipo 'Aue Highlanders' en el partido 4 - 0 Karlsroots Outtanational GC Alineación oficial del equipo 'Karlsroots Outtanational GC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aue Highlanders

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 32, en Lovro Strikoman la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gustav August Klitschko que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Falko Kummerer es va introduir dins la defensa central al minut 61, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Falko Kummerer va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Aue, al minut 79. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Helmut Gießen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Gustav August Klitschko del Aue ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Falko Kummerer de Aue va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sylvestre Huebner, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Sylvestre Huebner de Aue va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Karlsroots Outtanational GC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Outtanational que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carl Speth, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.