Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128505

Amistoso 731128505 Información oficial sobre el partido 731128505 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

U. D. Chanclas Alineación oficial del equipo 'U. D. Chanclas' en el partido 1 - 4 Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. D. Chanclas Alineación oficial del equipo 'U. D. Chanclas' en el partido 3 - 1 Golden Virginia FC Alineación oficial del equipo 'Golden Virginia FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Chanclas

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors del Chanclas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 7, deixant Mostafa Bandopadhyay en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mostafa Bandopadhyay no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Cristóvão Cordeiro va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Rojas de Chanclas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Golden Virginia FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dmytro Lysyi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Virginia.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Virginia agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Robin Riedmüller amb mestria.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dmytro Lysyi va augmentar l'avantatge de Virginia a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Robin Riedmüller va augmentar l'avantatge de Virginia a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Virginia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Benedikto Goenaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Robin Riedmüller va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.