Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731128248

Amistoso (Int., RC) 731128248 Información oficial sobre el partido 731128248 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

FC ROMA HATTRICK Alineación oficial del equipo 'FC ROMA HATTRICK' en el partido 3 - 2 sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC ROMA HATTRICK Alineación oficial del equipo 'FC ROMA HATTRICK' en el partido 3 - 4 sporting cudillero Alineación oficial del equipo 'sporting cudillero' en el partido
Tiene un resultado normal 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ROMA HATTRICK

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enzo Paolo Penta, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): HATTRICK s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Lamberto Meleca per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 69 gràcies a la jugada de Alberto Lecci, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Enzo Paolo Penta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HATTRICK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Giuliano Vallieri una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Andre Hvidt va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Daniele Giammari va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damiano De Martin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lamberto Meleca.

sporting cudillero

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): 勇斗 (Hayato) 寺崎 (Terazaki) va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Jesús Barcos va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, cudillero, al minut 61. El marcador va canviar a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Nay Zin Phyo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Saúl Estabilo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Saúl Estabilo de cudillero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernat Morant de cudillero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 崔 (Cui) 力坤 (Likun) de cudillero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.