Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127854

Amistoso (Int.) 731127854 Información oficial sobre el partido 731127854 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 1 - 0 18HSVexpress87 Alineación oficial del equipo '18HSVexpress87' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido 3 - 1 18HSVexpress87 Alineación oficial del equipo '18HSVexpress87' en el partido
Tiene mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,6 % 6,4 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MLZ

Goles Goles

  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del MLZ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Witold Kowalski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Witold Kowalski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Baptiste Teston va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Jacob Kim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): MLZ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 56 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Zsombor Kocsis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 es va veure una gran oportunitat per a MLZ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Baptiste Teston, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Witold Kowalski es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jesús Ramon Morer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Jacob Kim va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Carroz de MLZ es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

18HSVexpress87

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): 18HSVexpress87 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Vittorio Paoloni va quedar-se sol davant el porter Hammudi Muhib, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Victoriano Yacobone va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Daniel Matéo va entorpir al marcador d'en Maurice Lavallée per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Anton Schneider va marcar al minut 54 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.