Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127831

Amistoso (Int.) 731127831 Información oficial sobre el partido 731127831 en Hattrick

25.04.2024 01:00:00

Dynamo Kurlan Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kurlan' en el partido 0 - 1 C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Kurlan Alineación oficial del equipo 'Dynamo Kurlan' en el partido 1 - 1 C.E.BERGUEDÀ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGUEDÀ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Kurlan

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Basili Mercadé es va comportar com un juvenil al minut 51 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

C.E.BERGUEDÀ

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El contraatac de C.E.BERGUEDÀ va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Joan Josep Camarasa va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Josep Enric Malràs va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nylo Porstmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Ramon Llatser quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, el C.E.BERGUEDÀ va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Josep Enric Malràs s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Artemio Staffoli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Nofre Llidó quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nylo Porstmann, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): C.E.BERGUEDÀ quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Albà Padrós va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albà Padrós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.