Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127780

Amistoso (Int., RC) 731127780 Información oficial sobre el partido 731127780 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

Wise Men Alineación oficial del equipo 'Wise Men' en el partido 1 - 2 Bodø Glimt Alineación oficial del equipo 'Bodø Glimt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Wise Men Alineación oficial del equipo 'Wise Men' en el partido 1 - 4 Bodø Glimt Alineación oficial del equipo 'Bodø Glimt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wise Men

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Larry Dean va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Wise.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Nicky Kirby del Wise ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Larry Dean va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51, Ethan Chahal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ethan Chahal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zaid Naseem.

Bodø Glimt

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Zeki Duran arribés a peus de Filip Vařečka, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Glimt el 1 - 1.
  • 185 Minuto 114 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 114 minuts, el tirador de faltes del Glimt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Arne Jensen, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Torfinn Eide que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Es duien 113 minuts de partit jugats quan Knut Viste va estar a punt de posar per davant a Glimt amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bradley Collins va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Arne Jensen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 115, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torfinn Eide de Glimt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.