Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731127007

Amistoso (Int.) 731127007 Información oficial sobre el partido 731127007 en Hattrick

24.04.2024 20:00:00

simons bk Alineación oficial del equipo 'simons bk' en el partido 4 - 4 Zés de Faro Alineación oficial del equipo 'Zés de Faro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
simons bk Alineación oficial del equipo 'simons bk' en el partido 4 - 1 Zés de Faro Alineación oficial del equipo 'Zés de Faro' en el partido
Tiene un resultado normal 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

simons bk

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Joar Leijonstrand va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de simons, Mats Knutsson, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): simons va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Niklas Nilsson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de simons pel centre va donar un gran resultat: el gol de Peter Thyling va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Erik Gabrielsson, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Niklas Nilsson del simons ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Sten-Ove Lönnblad gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jeldrik Zuhr va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jeldrik Zuhr al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Einar Högstad va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Einar Högstad de simons es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Zés de Faro

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): 馬 (Ma) 輝澤 (Huize) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Faro i marcant el 0 - 1.
  • 153 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Miguel Marco Antunes Teixeira va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Faro en aconseguir el 3 - 2.
  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mangu Kabul de Faro va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Serginho Favaro, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 89.