Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126744

Amistoso (Int., RC) 731126744 Información oficial sobre el partido 731126744 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Sant Ambroeus Alineación oficial del equipo 'Sant Ambroeus' en el partido 8 - 1 Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Sant Ambroeus Alineación oficial del equipo 'Sant Ambroeus' en el partido 10 - 0 Costeros Alineación oficial del equipo 'Costeros' en el partido
Tiene mala suerte 9.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Ambroeus

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Ambroeus aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Leopoldo Calvaruso va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Damiano Monelli de Ambroeus, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Ambroeus va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Leopoldo Calvaruso va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ambroeus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rihards Buņķis va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Al minut 52 en Rihards Buņķis va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 139 Minuto 61 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Rihards Buņķis va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 6 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Kévin Grenier.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ambroeus va augmentar la diferència quan Damiano Monelli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Ambroeus a 8 - 1. Roderik Verschuur va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 80 podia haver acabat en gol, però Koen Blaise va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Costeros

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Costeros va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Sebastian Moores va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Jussi Alakangas de Costeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.