Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126729

Amistoso (Int., RC) 731126729 Información oficial sobre el partido 731126729 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido 4 - 1 Beverwijk Blast Alineación oficial del equipo 'Beverwijk Blast' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Murcia C.F. SAD Alineación oficial del equipo 'Real Murcia C.F. SAD' en el partido 7 - 1 Beverwijk Blast Alineación oficial del equipo 'Beverwijk Blast' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murcia C.F. SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Bastidas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Patrick Drachenfels es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Gonzalo Bastidas de R.Murcia va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Sergi Llambíes que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): R.Murcia va aconseguir el 4 - 0 quan Enrique De Fuentes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Enrique De Fuentes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ugatz Alkaeta de R.Murcia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sacco Poetermans al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enrique De Fuentes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Beverwijk Blast

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de René Hoek va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Beverwijk va reduir diferències al marcador: 4 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 62 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Arco Pel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.