Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126727

Amistoso 731126727 Información oficial sobre el partido 731126727 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Marcianos y Extraterrestres Alineación oficial del equipo 'Marcianos y Extraterrestres' en el partido 2 - 4 villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Marcianos y Extraterrestres Alineación oficial del equipo 'Marcianos y Extraterrestres' en el partido 4 - 4 villaguijarro Alineación oficial del equipo 'villaguijarro' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marcianos y Extraterrestres

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Extraterrestres va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Carlos Ibáñez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 52 (Gol por la derecha): Passava el minut 52 del matx, quan l'atent Sebastian-Daniel Nidelea va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Elvezio Caterisi i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Extraterrestres, però el xut de Roke Erripa va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Extraterrestres Roke Erripa quasi va assolir l'empat al minut 63 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Ametz Arbildi quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ametz Arbildi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, 何 (He) 顺益 (Shunyi) de Extraterrestres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José David Vizco de Extraterrestres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

villaguijarro

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Enrique Navarrete que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Rafel Parrés donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 una excel·lent centrada de Rafel Parrés va arribar a Juan Montalvo, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Bernabé Casavella va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a villaguijarro.