Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126347

Amistoso (Int., RC) 731126347 Información oficial sobre el partido 731126347 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Áloe Alineación oficial del equipo 'Áloe' en el partido 4 - 1 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Áloe Alineación oficial del equipo 'Áloe' en el partido 2 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Áloe

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Áloe, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Rajmund Drnovšček per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Áloe va obtenir un penal al minut 33, que va llançar a la perfecció Rajmund Drnovšček. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Áloe va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marvin Darville, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Áloe. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Roman Zollner xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Echenagusia es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Silvio Condori va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de João Marcelino, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Áloe va anar a parar a la dreta de l'atac on en Néstor Anibal Myung, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Janik Decroix va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 36, quan un error defensiu va deixar Paco Barú completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.