Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126246

Amistoso (Int.) 731126246 Información oficial sobre el partido 731126246 en Hattrick

24.04.2024 08:30:00

Yarost Alineación oficial del equipo 'Yarost' en el partido 1 - 3 ac monza calcio Alineación oficial del equipo 'ac monza calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Yarost Alineación oficial del equipo 'Yarost' en el partido 1 - 6 ac monza calcio Alineación oficial del equipo 'ac monza calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yarost

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arsentiy Buryagin, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Lars Dijns va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Igor Vakhlamkin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Yarost.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Jopie Bouhuis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Ilya Podshibyakin de Yarost va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ac monza calcio

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 34. L'anotador per monza va ser 何 (He) 雄伟 (Xiongwei), que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 170 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Gabriel Santos-Suárez va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de monza, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Gabriel Santos-Suárez va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del monza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Giedymin Ciepil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): monza va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Arthur Tessier va quedar-se sol davant el porter Ernest Ivanchuk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Hans Freitag-Vetter va estar a punt de posar per davant a monza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ernest Ivanchuk va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): 何 (He) 雄伟 (Xiongwei) va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.