Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731126150

Amistoso (Int., RC) 731126150 Información oficial sobre el partido 731126150 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 1 - 4 arrow star1 Alineación oficial del equipo 'arrow star1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fusiles F C Alineación oficial del equipo 'Fusiles F C' en el partido 0 - 2 arrow star1 Alineación oficial del equipo 'arrow star1' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fusiles F C

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Fusiles va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Daweh Martin, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Karamfil Tashkov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Giuseppe Frasso va ser clau en la jugada d'atac de Fusiles al minut 73, quan ell mateix va fer una passada brutal a Castor Tashkov, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 81 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Andrea Di Fuccio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 84 (Ocasión de contra de falta): El Fusiles va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Castor Tashkov la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fusiles, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Giuseppe Frasso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Juanjo Serra de Fusiles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karamfil Tashkov de Fusiles es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

arrow star1

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ragheb Shaher de arrow va marcar de penal l'empat al minut 37.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, Guillermo Moreno va pentinar un córner cap al segon pal que Sulhi Varlılar va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Philip Linn va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 1 - 3 per a arrow.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Sulhi Varlılar va aprofitar un error defensiu al minut 82, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a arrow.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del arrow sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sebas Sebastià, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Daweh Martin haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a arrow al minut 28.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Ophir Yesha'ayahu va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el arrow va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Miklós Sasváry s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Ragheb Shaher va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sulhi Varlılar de arrow es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lukáš Barda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.