Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125757

Amistoso (Int.) 731125757 Información oficial sobre el partido 731125757 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 4 - 3 Pipi Team Alineación oficial del equipo 'Pipi Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 4 - 1 Pipi Team Alineación oficial del equipo 'Pipi Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Pesabuches s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Jorge Rivero Sanchez per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Pesabuches va obtenir un penal al minut 35, que va llançar a la perfecció Ubaldo Guitián. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pesabuches a 3 - 0. Jordi Joan Garrigues va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jorge Rivero Sanchez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, Ubaldo Guitián gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Pipi Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pablo Utrera Prados no va poder aturar Haroldo Bustos de Los Pipis, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 66 el 3 - 1.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Los Pipis van aconseguir el 4 - 2 que retallava diferències al minut 81 quan Miroslav Fajkoš sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Haroldo Bustos era molt més ràpid que el defensa Pablo Utrera Prados. Al minut 90, el jugador de Los Pipis va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 60 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pablo Brown  de Los Pipis no va ser gol per ben poc.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Los Pipis van pujar a rematar. Però en Miroslav Fajkoš la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 91 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Kenny Quintrileo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Ausban Isla de Los Pipis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.