Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125136

Amistoso (Int.) 731125136 Información oficial sobre el partido 731125136 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

DRMTeam Alineación oficial del equipo 'DRMTeam' en el partido 3 - 0 Iversen Chiefs Alineación oficial del equipo 'Iversen Chiefs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DRMTeam Alineación oficial del equipo 'DRMTeam' en el partido 0 - 1 Iversen Chiefs Alineación oficial del equipo 'Iversen Chiefs' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DRMTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eman Beganović, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): DRMTeam va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Enrique Sagües, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ştefan Molodoi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 141 Minuto 91 (Gol de contra por el centro): El DRMTeam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Miguel Villamil va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darío Sanmartín de DRMTeam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Iversen Chiefs

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Eivind Manniche, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lennie Oehler, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Dino Oleggini la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Iversen havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dino Oleggini de Iversen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Lennie Oehler de Iversen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.