Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731125102

Amistoso (Int.) 731125102 Información oficial sobre el partido 731125102 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

FC Zancle 1900 Alineación oficial del equipo 'FC Zancle 1900' en el partido 4 - 2 Hunslar FC Alineación oficial del equipo 'Hunslar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
FC Zancle 1900 Alineación oficial del equipo 'FC Zancle 1900' en el partido 9 - 0 Hunslar FC Alineación oficial del equipo 'Hunslar FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Zancle 1900

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Zancle s'avançava en el marcador després que en Antoni Rosicki xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 44 gràcies a la jugada de Sylvio Krattinger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Salvatore Lemut era molt més ràpid que el defensa Albert Verhage. Al minut 50, el jugador de Zancle va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Zancle va aconseguir el 4 - 1 quan Serge Franssens va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Roham Ghasemi del Zancle ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zancle van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sylvio Krattinger, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pablo Pompeyo al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pietro Antonio Crupi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Roham Ghasemi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Hunslar FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Stanisław Szopen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Albert Verhage va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Perico Espanyol va ridiculitzar a en Matteo Goia amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.