Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123247

Amistoso (Int.) 731123247 Información oficial sobre el partido 731123247 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Paren La Mano Alineación oficial del equipo 'Paren La Mano' en el partido 6 - 2 FLI Alineación oficial del equipo 'FLI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Paren La Mano Alineación oficial del equipo 'Paren La Mano' en el partido 5 - 0 FLI Alineación oficial del equipo 'FLI' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paren La Mano

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gustavo Manuel Bernasconi de Paren aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gustavo Manuel Bernasconi ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Paren es posava per davant 2 a 1.
  • 130 Minuto 25 (Gol de falta): Als 25 minuts, Luis Reinoso va ampliar l'avantatge de Paren amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Paren. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Carlo Maurizio Daloiso xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Paren va augmentar la diferència quan Alvin Förtsch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlo Maurizio Daloiso es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FLI. La jugada d'estratègia del Paren per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Siegfried Trommer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Carlo Maurizio Daloiso gairebé va marcar per a Paren des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Elbio Ruiz per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alois Milo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Elbio Ruiz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FLI

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jonathan Blanquart marqués l'empat. Al minut 12 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Agamemnon Davilas la va rematar Charalampos Vesiropoulos amb una magnífica volea que va fer pujar per a FLI el 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agamemnon Davilas de FLI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.