Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122745

Amistoso (Int., RC) 731122745 Información oficial sobre el partido 731122745 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

KFS Manndecker Alineación oficial del equipo 'KFS Manndecker' en el partido 1 - 0 FC Lekkerding II Alineación oficial del equipo 'FC Lekkerding II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KFS Manndecker Alineación oficial del equipo 'KFS Manndecker' en el partido 3 - 0 FC Lekkerding II Alineación oficial del equipo 'FC Lekkerding II' en el partido
Tiene mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KFS Manndecker

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Manndecker prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Memati Maşuke va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Albert-Michael Deichsel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Sascha Waxenberger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Manndecker se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cord Sprater va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cord Sprater va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Muhammed Çekim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Arnulf Teichrand no va ser aprofitada per en Memati Maşuke que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Albert-Michael Deichsel va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Manndecker per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Sascha Waxenberger va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Willem Makkelie va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 89 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Memati Maşuke de Manndecker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Lekkerding II