Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122415

Amistoso (Int., RC) 731122415 Información oficial sobre el partido 731122415 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido 1 - 3 TankLatina F.C Alineación oficial del equipo 'TankLatina F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huitzilopochtli Alineación oficial del equipo 'Huitzilopochtli' en el partido 1 - 0 TankLatina F.C Alineación oficial del equipo 'TankLatina F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huitzilopochtli

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Samuel Carralón, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Huitzilopochtli va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pompeu Millàs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Samuel Carralón es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Jonathan Guiliz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Granda de Huitzilopochtli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alfredo Granda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Carralón.

TankLatina F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de TankLatina va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Nick Wächterhäuser, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Bruno Salvato va posar els visitants TankLatina per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El TankLatina era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raffaello Tamburello va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raffaello Tamburello, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jonathan Guiliz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.