Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122340

Amistoso (Int.) 731122340 Información oficial sobre el partido 731122340 en Hattrick

24.04.2024 16:30:00

Maarup IF Alineación oficial del equipo 'Maarup IF' en el partido 0 - 1 Fase C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maarup IF Alineación oficial del equipo 'Maarup IF' en el partido 0 - 1 Fase C.F. Alineación oficial del equipo 'Fase C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maarup IF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Maarup va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jonny Rossen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Maarup van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Ejlif Sørensen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Rudolf Lyngby de Maarup va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tristan Hastrup de Maarup es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fase C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ville Heinämäki quedar desmarcat i marcar per a Fase al minut 72. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Luís Lopes de Fase va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.