Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121805

Amistoso (Int., RC) 731121805 Información oficial sobre el partido 731121805 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

F.C. Steaua. Bucuresti. Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua. Bucuresti.' en el partido 3 - 2 1.FC Krümelhausen Alineación oficial del equipo '1.FC Krümelhausen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Steaua. Bucuresti. Alineación oficial del equipo 'F.C. Steaua. Bucuresti.' en el partido 6 - 1 1.FC Krümelhausen Alineación oficial del equipo '1.FC Krümelhausen' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Steaua. Bucuresti.

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Şerban Dorohoi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Steaua.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adrian Ghenciu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Steaua empatava el partit, 2 a 2, al minut 64.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 70 gràcies a la jugada de Şerban Dorohoi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Gabriel Pătârlăgeanu gairebé va marcar per a Steaua des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): Al minut 67, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Carl-Jan Kornprobst va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Şerban Dorohoi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leo Manţu de Steaua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

1.FC Krümelhausen

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 54 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ron Telem de Krümel marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Ferdinand Britzmann va posar els visitants Krümel per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ortfried Vellusig va servir per deixar enrere el gegant Bogdan-George Cionca al minut 36, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Kaninchenberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Krümel creava perill des de la dreta al minut 77, però en Claudiu Cămărăşescu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Walter Hall desviant la pilota a servei de cantonada.