Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121546

Amistoso (Int.) 731121546 Información oficial sobre el partido 731121546 en Hattrick

24.04.2024 16:00:00

Mule FC Alineación oficial del equipo 'Mule FC' en el partido 1 - 5 FC Aktivist Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Aktivist Berlin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Mule FC Alineación oficial del equipo 'Mule FC' en el partido 0 - 8 FC Aktivist Berlin Alineación oficial del equipo 'FC Aktivist Berlin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mule FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Mule prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en John Leversby va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Jonas Toplek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En John Leversby va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Krzysztof Feledyn va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Wolfgang von Schorlemer rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

FC Aktivist Berlin

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aleksa Jarić per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aktivist. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Dominic Sollinger xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Alexander Gebhardt de Aktivist va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kevin Rummenigge va augmentar l'avantatge de Aktivist a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kevin Rummenigge de Aktivist es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 5 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mule. La jugada d'estratègia del Aktivist per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jakob Astl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aktivist que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alexander Gebhardt, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Kevin Rummenigge, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kevin Rummenigge va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alexander Gebhardt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.