Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121192

Amistoso (Int.) 731121192 Información oficial sobre el partido 731121192 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Torre Balldovina HC Alineación oficial del equipo 'Torre Balldovina HC' en el partido 2 - 2 Puck Fighters Alineación oficial del equipo 'Puck Fighters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torre Balldovina HC Alineación oficial del equipo 'Torre Balldovina HC' en el partido 1 - 0 Puck Fighters Alineación oficial del equipo 'Puck Fighters' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre Balldovina HC

Goles Goles

  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Isacio Lens és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Tebogo Montsho perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 190 Minuto 69 (Gol de falta): En Peter Flood va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olivério Patrício de Balldovina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, John De Nul de Balldovina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Puck Fighters

Goles Goles

  • 150 Minuto 78 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Fighters sembla que dona bons resultats perquè al minut 78, Tanıl Güven va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 89, quan Floris van Gorkum va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fighters, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Marko de Gooijer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pau Cuitaví es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Rupert Holdert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fighters que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ad Rockx de Fighters es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Floris van Gorkum de Fighters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.