Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121068

Amistoso (Int.) 731121068 Información oficial sobre el partido 731121068 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Marratxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Marratxi C.F.' en el partido 0 - 2 La Gloire FC Alineación oficial del equipo 'La Gloire FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marratxi C.F. Alineación oficial del equipo 'Marratxi C.F.' en el partido 0 - 2 La Gloire FC Alineación oficial del equipo 'La Gloire FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marratxi C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Marratxi, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Martí Rocher va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kliment Davydkin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Darci Carlos Hydalgo de Marratxi es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rostislav Chudáček de Marratxi es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Gloire FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gabriele Simonin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Waldemar Zblewski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Gombert Stett, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Teemu Karén no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gabriele Simonin va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Humberto Soares de LG FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lukas Hohenthal de LG FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.