Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121002

Amistoso (Int.) 731121002 Información oficial sobre el partido 731121002 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

VinesOvdTeam Alineación oficial del equipo 'VinesOvdTeam' en el partido 0 - 10 Team Shadow People Alineación oficial del equipo 'Team Shadow People' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VinesOvdTeam Alineación oficial del equipo 'VinesOvdTeam' en el partido 0 - 7 Team Shadow People Alineación oficial del equipo 'Team Shadow People' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VinesOvdTeam

Team Shadow People

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): T.S.P. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Federico Gertsch va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al 24 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a T.S.P. augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mathieu Gerber es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Passaven 38 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Martin Mitterhofer va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Martin Mitterhofer va augmentar l'avantatge de T.S.P. a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Mohammad Bagher Soltan Hassan va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 0 - 5 per a T.S.P..
  • 139 Minuto 84 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Dominik Sponga van servir per superar a l'últim defensor, en Leif Göransson. Tot va acabar amb el 0 - 6 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de T.S.P. cantant "Dominik Sponga selecció!"
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mohammad Bagher Soltan Hassan de T.S.P. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 87 de partit.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Federico Gertsch va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 8 per als visitants.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Dominik Sponga va augmentar l'avantatge de T.S.P. a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Martin Mitterhofer va treure un córner llarg cap al segon pal que en Dries Proesmans, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 26 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Rafa Colmenares va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Federico Gertsch, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alphons Sülldorf de T.S.P. es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.