Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120747

Amistoso (Int.) 731120747 Información oficial sobre el partido 731120747 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Magazzinieri Alineación oficial del equipo 'Magazzinieri' en el partido 0 - 0 Scouser - The Reds Alineación oficial del equipo 'Scouser - The Reds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Magazzinieri Alineación oficial del equipo 'Magazzinieri' en el partido 1 - 0 Scouser - The Reds Alineación oficial del equipo 'Scouser - The Reds' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magazzinieri

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mariusz Kempczyński estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Basile Paillier, als 73 minuts, va fallar per ben poc.

Scouser - The Reds

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): The Reds va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fausto Antoniani va desviar el xut final de Česikas Blinkus després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): The Reds van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Zenek Zygulski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 43, un contraatac del The Reds no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Eber Zarza perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): The Reds van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Zenek Zygulski des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Justino Jesus va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 76 de joc.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): The Reds van sortir al contraatac al minut 85, però Angelo D'Addario va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El The Reds va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Patryk Rusek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.