Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120018

Amistoso (Int.) 731120018 Información oficial sobre el partido 731120018 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Aquilander Alineación oficial del equipo 'Aquilander' en el partido 0 - 2 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aquilander Alineación oficial del equipo 'Aquilander' en el partido 0 - 3 AlaSaca FC Alineación oficial del equipo 'AlaSaca FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aquilander

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Aquilander va gaudir d'un penal a favor al minut 8, però el jugador Ernesto Geerarts va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Karl-Göran Ångbom.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlo Maria Barbaro va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Karl-Göran Ångbom va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Aquilander van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 70 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ernesto Geerarts no va ser gens encertat.

AlaSaca FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Esteve Burguès va posar els visitants AlaSaca per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a AlaSaca l'avantatge per 0 - 2. Jaime Osma en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 de partit, Ceandro González de AlaSaca va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Luis Alberto Zaray va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giancarlo Aquila va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ceandro González que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gonzalo Calafat després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Giancarlo Aquila va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Jorge Vázquez de AlaSaca va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Calafat de AlaSaca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.