Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119823

Amistoso (Int.) 731119823 Información oficial sobre el partido 731119823 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

FC Rekonwalescenci Alineación oficial del equipo 'FC Rekonwalescenci' en el partido 4 - 2 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Rekonwalescenci Alineación oficial del equipo 'FC Rekonwalescenci' en el partido 4 - 0 Jaén N.P. Alineación oficial del equipo 'Jaén N.P.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Rekonwalescenci

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Donald Wyciszkiewicz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rekonwalescenci a 2 - 0. Ariel Andersson va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rekonwalescenci. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Lech Osuch xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Donald Wyciszkiewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Rekonwalescenci va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Donald Wyciszkiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Iván Filera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 64 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lech Osuch va enviar un xut des de 40 metres al minut 64, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iván Filera al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jan Urantówka va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ariel Andersson de Rekonwalescenci es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ariel Andersson va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Jaén N.P.

Goles Goles

  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): El Pere Ramon Viladecans va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Jaén. 2-1.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Adrián Pérez Melgarejo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Jaén.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Roberto Real Figueroa va servir per deixar enrere el gegant Ariel Andersson al minut 19, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 37 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Antonio Jiménez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jaén la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pere Ramon Viladecans de Jaén amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.