Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731119501

Amistoso (Int.) 731119501 Información oficial sobre el partido 731119501 en Hattrick

24.04.2024 07:45:00

PS Rengat Alineación oficial del equipo 'PS Rengat' en el partido 4 - 0 Glasi Kickers Alineación oficial del equipo 'Glasi Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PS Rengat Alineación oficial del equipo 'PS Rengat' en el partido 7 - 0 Glasi Kickers Alineación oficial del equipo 'Glasi Kickers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PS Rengat

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rengat contenien la respiració mentre en Dirga Damis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Boas Tantular, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Rengat.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rengat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hilman Tantular progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Rengat va augmentar la diferència quan Irlendi Rawis no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hanspeter Buchwald al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edgar Farrán va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luca Cucchetti de Rengat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Boas Tantular va rematar alt.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Dirga Damis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hanspeter Buchwald va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Glasi Kickers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kickers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Harald Sigmaringer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raoul Dettweiler de Kickers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.