Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118896

Amistoso (Int., RC) 731118896 Información oficial sobre el partido 731118896 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Racing club de Sepultura Alineación oficial del equipo 'Racing club de Sepultura' en el partido 3 - 2 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing club de Sepultura Alineación oficial del equipo 'Racing club de Sepultura' en el partido 1 - 1 Academia de Fútbol Alcobendas Alineación oficial del equipo 'Academia de Fútbol Alcobendas' en el partido
Tiene suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,8 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing club de Sepultura

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Teodor Olăroiu es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiril Stoilov de Sepultura es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 308 Minuto 34 (Evento clima: SE: Support player boost failed and organization dropped): En Kiril Stoilov acostumava a ajudar als companys d'equip dins del terreny de joc. Però això a vegades era contraproduent, ja que baixava l'organització de l'equip a insuficient.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Teodor Olăroiu de Sepultura, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Paco Ruiz Melendez en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Nicolás Salcedo va xutar fora per a Sepultura, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Gilberto Izaguirre anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Sepultura.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Sepultura Erlwin von Eichler und Auritz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Paco Ruiz Melendez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Kiril Stoilov de Sepultura anava molt fort i col·locat però Paco Ruiz Melendez no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.

Academia de Fútbol Alcobendas

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Alcobendas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toni Vilkko va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Jongkook Heo era fer passades de llarga distància. Al minut 57 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Víctor Ranchal però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Diamil Sall va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro Nicolás Salcedo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 112, Miguel Ferrer Albiar de Alcobendas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Ranchal de Alcobendas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Alcobendas, Miguel Ferrer Albiar, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Carlos Siller va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Eugeni Giraut xutant per a Alcobendas va fer anar la pilota just on la volia, però Pedro Nicolás Salcedo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Alcobendas Rafael Gardoqui va intentar enganyar Pedro Nicolás Salcedo amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.