Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118757

Amistoso (Int.) 731118757 Información oficial sobre el partido 731118757 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Błękitni Stargard Alineación oficial del equipo 'Błękitni Stargard' en el partido 2 - 3 Blåbärspojkarnas BK Alineación oficial del equipo 'Blåbärspojkarnas BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Błękitni Stargard Alineación oficial del equipo 'Błękitni Stargard' en el partido 2 - 0 Blåbärspojkarnas BK Alineación oficial del equipo 'Blåbärspojkarnas BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Błękitni Stargard

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zenon Bryś ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Błękitni es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Błękitni pel centre va donar un gran resultat: el gol de Krzysztof Dubaniewicz va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Przemysław Goral que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Przemysław Goral gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emilio Pombo Garcia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Mikko Jormalainen va deixar a Faisel Bonse assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Pacholak de Błękitni es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Stanisław Grota de Błękitni va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Blåbärspojkarnas BK

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Blåbärspojkarnas sabia com jugar al contraatac, i al minut 53, Juan Bautista Cebrián va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Faisel Bonse va marcar al minut 69 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 2.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Blåbärspojkarnas va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Oskar Schukowski, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Niklas Lagerflod va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Blåbärspojkarnas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.