Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118591

Amistoso (Int.) 731118591 Información oficial sobre el partido 731118591 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

TJ Bystřice Alineación oficial del equipo 'TJ Bystřice' en el partido 1 - 2 Virtus Bisceglie Alineación oficial del equipo 'Virtus Bisceglie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TJ Bystřice Alineación oficial del equipo 'TJ Bystřice' en el partido 2 - 0 Virtus Bisceglie Alineación oficial del equipo 'Virtus Bisceglie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TJ Bystřice

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bisceglie. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eduard Ducháč la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bystrice es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Bystrice per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Erik Nyilasi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Zdislav Žabka es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Virtus Bisceglie

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Enrico Simoncini va pentinar un córner cap al segon pal que Abnet Beyene va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Salomone Albert va augmentar l'avantatge de Bisceglie a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bisceglie sortien al contraatac. La falta llançada per Renzo Deserti va sortir força alta sense massa perill.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Arjen Möhlmann va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Andreas Maurey va estar atent i va desviar la pilota a córner.