Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118531

Amistoso (Int., RC) 731118531 Información oficial sobre el partido 731118531 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 0 - 2 Brokenlande Islay Storm Alineación oficial del equipo 'Brokenlande Islay Storm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 2 Brokenlande Islay Storm Alineación oficial del equipo 'Brokenlande Islay Storm' en el partido
Tiene mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,3 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Snow_Kids per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hesam Barani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Fredy Sydow va fer una magnífica aturada al minut 52, tot i el bon llançament de falta de Tamás Sárándi.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Snow_Kids va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tamás Sárándi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Brokenlande Islay Storm

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Brokenlande va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Johann Grohmann.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Brokenlande van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Gordon Kardorff.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Eduard Heinik va estar a punt de posar per davant a Brokenlande amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mikel Irikingarai va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Santo Fabiala va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gordon Kardorff. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Gordon Kardorff de Brokenlande va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dethleff Kardorff de Brokenlande va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.