Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118047

Amistoso (Int.) 731118047 Información oficial sobre el partido 731118047 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Realitatea Alineación oficial del equipo 'Realitatea' en el partido 5 - 4 De Snotkokers 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Snotkokers 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Realitatea Alineación oficial del equipo 'Realitatea' en el partido 4 - 0 De Snotkokers 2.0 Alineación oficial del equipo 'De Snotkokers 2.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Realitatea

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Ion Diaconescu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Realitatea, Munlik Bekter, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Munlik Bekter va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Munlik Bekter va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 39.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bill Daii ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Realitatea es posava per davant 4 a 3.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61 en Egil Moen va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 3 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24, Mahdy Aggag gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignacio Sánchez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Munlik Bekter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gabriel Bălţei va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Corduneanu.

De Snotkokers 2.0

Goles Goles

  • 136 Minuto 20 (Gol evento especial inexperiencia rival): Marius Corduneanu va deixar patent la seva inexperiència al minut 20, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Hubert van den Oever va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Snotkokers.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 25 minuts quan Wayne Cerfontaine va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Snotkokers.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Snotkokers agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Wayne Cerfontaine amb mestria.
  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jari Maasdijk va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Snotkokers va reduir diferències al marcador: 5 - 4 al minut 67.