Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117756

Amistoso (Int.) 731117756 Información oficial sobre el partido 731117756 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

dudu''s team Alineación oficial del equipo 'dudu''s team' en el partido 4 - 5 Pipitunz 2011 F.C. Alineación oficial del equipo 'Pipitunz 2011 F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dudu''s team Alineación oficial del equipo 'dudu''s team' en el partido 2 - 4 Pipitunz 2011 F.C. Alineación oficial del equipo 'Pipitunz 2011 F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,3 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dudu''s team

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raymond Tillet rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Stéphane Delalandre, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, dudus aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Sacha Saint-Jean va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fodé Kital de dudus aconseguir un gol al minut 43 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): dudus va augmentar la diferència quan Sacha Saint-Jean no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stéphane Delalandre va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Pipitunz 2011 F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador de Pipitunz David Oberbirnhuber va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 8 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Angelo Trampetti quedar desmarcat i marcar per a Pipitunz al minut 34. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Alessio Ozzella va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Pipitunz van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 75, quan Gabriele Pezzali va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Oberbirnhuber va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Thomas Cuccione va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jean-Fabrice Febvre va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pipitunz va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Silverio Fasanotti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Thomas Cuccione es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Stefano Battini quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jean-Fabrice Febvre, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Silverio Fasanotti de Pipitunz va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.