Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117726

Amistoso (Int.) 731117726 Información oficial sobre el partido 731117726 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

FC Matti 2011 Alineación oficial del equipo 'FC Matti 2011' en el partido 3 - 2 F.C. Versatii Alineación oficial del equipo 'F.C. Versatii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Matti 2011 Alineación oficial del equipo 'FC Matti 2011' en el partido 1 - 2 F.C. Versatii Alineación oficial del equipo 'F.C. Versatii' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Matti 2011

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Després de 32 minuts de partit, Renke Daubenmerkl igualava per Matti en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Franz Wanstetten de Matti, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Renke Daubenmerkl de Matti va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Franz Wanstetten va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 9, i va passar la pilota a Renke Daubenmerkl, però aquest no va encertar a marcar.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Renke Daubenmerkl, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

F.C. Versatii

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mick Lawrence es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats de Versatii van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Mick Lawrence va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Mick Lawrence de Versatii, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Dragoş Gorgon va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Mick Lawrence va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Adrian Burada va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Valter Mota Pinto.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mick Lawrence sol davant la porteria al minut 68, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Versatii va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de György Valló que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Georgică Târnovan va fer una jugada per la banda esquerra, però Valter Mota Pinto va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Georgică Târnovan de Versatii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.